Ontwerp, productie en transport

Ontwerp

Ons doel is om een product te leveren dat de verwachtingen van de klant overtreft. De wensen van de klant staan centraal gedurende het gehele proces.

Het door u aangeleverde materiaal wordt door onze ervaren designers omgezet in een 2D of 3D weergave. Transparency gebruikt hiervoor foto's en artist impressions uit meerdere aanzichten om zo tot een perfect resultaat te komen. In overleg met de klant neem Transparency eventueel zelf de fotografie voor haar rekening.

Transparency werkt samen met partners in Azie die de hoogste kwaliteit transparante producten voortbrengen. Ons bedrijf werkt alleen samen met partners die werken volgens een menswaardig productieproces. Geen kinderarbeid een geen werk onder dwang.

Productie

Onze klanten krijgen een aantal afbeeldingen met daarop in meerdere aanzichten het design. Na goedkeuring wordt de productie gestart. In overleg met de klant kan voordat de productie in gang gezet eventueel eerst een prototype worden afgeleverd.

De (3d) afbeeldingen worden aangebracht met behulp van geavanceerde lasertechnologie. Afhankelijk van de omvang van de order zal een aantal dagen tot een aantal weken productietijd benodigd zijn. Transparency bepaalt de deadline in overleg met de klant en kan een inschatting geven van de tijd die nodig is om de producten te vervaardigen.

Transparency draagt zorg voor een belans tussen volume en personalisatie. Zo bieden we onze klanten de mogelijkheid om in het ontwerp rekening te houden met een unieke persoonlijke gravering per product. Deze wordt in Nederland aangebracht.

Transport

Voor het transport van de producten bestaan twee opties. Transport per schip (vanaf 1000 eenheden) of transport per vliegtuig.

Bij het transport per schip dient rekening gehouden te worden met een termijn van zes weken voordat de producten kunnen worden afgeleverd na afronding van de productie.

Voor het transport per vliegtuig bedraagt deze tijd ongeveer anderhalve week. Door de hoge transportkosten wordt voor het vervoer per vliegtuig een extra toeslag in rekening gebracht.