Transparency Crystals en Tombstones

ABN Amro - Voor events

Chrystal ontwikkeld ter gelegenheid van de deelname van ABN Amro aan de Ocean Volvo Race 2006 met daarin de ABN Amro 1, ook wel bekend als Black Betty. Deze boot was de winnaar van de Volvo Ocean Race van dat jaar.

PON Nederland - Voor klanten

Chrystal ontwikkeld voor klanten en relaties op basis van de nieuwbouw van PON Almere.

Universiteit Twente - Standbeeld als Tombstone

Ontwikkeld voor relaties van de Universiteit Twente waarbij het design is gemaakt op basis van een standbeeld genaamd "Eeuwige Verwondering", van Fred Bellefroid.

Cap Gemini - Gepersonaliseerde Tombstone of Crystal

Crystal ontwikkeld voor betrokkenen bij de Business Development Learning Program en voor Cluster Competence Leaders. Iederen crystal is uniek gemaakt door een personalisatie toe te passen waarbij voor iedere deelnemer zijn of haar foto in de crystal is geplaatst.

KPN - Tombstone voor fusies en overnames

Voor KPN is het eerste 3D concept van het logo ontwikkeld. Op basis van deze crystal is een KPN Tombstone ontwikkeld welke aan betrokkenen wordt overhandigd bij verschillende overnames en fusies.

Martini Ziekenhuis - Gebouw als Crystal

Crystal ontwikkeld voor personeel en relaties op basis van het nieuw ontwikkelde gedeelde van het Martini Ziekenhuis te Groningen.

Essent - Display Tombstones en Crystals

Groot formaat crystal ontwikkeld voor plaatsing op een display tijdens een energiebeurs. Voor grotere crystals kan bij Transparency een maatwerk koffer worden besteld.